YOGA FOR ALLE

Yoga for alle er for dig der ønsker ugentlig holdundervisning, individuel undervisning eller forkælelse med en restorativ workshop.

Holdundervisningen foregår både online via Zoom og fysisk via Gigtskolen og AOF i Allerød og Birkerød.

ONLINE YOGAUNDERVISNING

Find ro i krop og sind hver tirsdag kl. 19.30 med Hatha yoga for alle via Zoom. Du får arbejdet med kroppens styrke, smidighed, balance, kropsbevidsthed og åndedræt og vi kommer godt igennem rygsøjlens bevægeretninger, får løsnet spændinger og mærker nærværet. Vi afslutter altid med en god afspænding eller Yoga Nidra.

Hold øje med opslag i FB-gruppen YogaMar ift. tidspunkter og tilmelding
Gratis prøvetime, og herefter klippekort 5x 400kr eller 10x for 800kr
Tilmelding her

HATHA YOGA - AOF

Nyd den klassiske Hatha yoga i skønne omgivelser i udkanten af skoven i Allerød. I undervisningen arbejder vi med styrke, smidighed, balance, kropsbevidsthed og åndedræt i en lang række stillinger og øvelser for bedre at kunne skabe ro i både krop og sind. Programmerne tilpasses deltagerne og afsluttes altid med en god afspænding, hvor energierne kan flyde mere frit og effekterne af yogaen kan få lov at sætte sig.

Undervisning onsdage kl. 9.00-10.30
Opstart 24. august 2022 – VENTELISTE
Info og opskrivning på venteliste via AOF

HENSYNTAGENDE YOGA, GIGTSKOLEN

Hensyntagende yoga i Gigtskolen i Birkerød er blid yoga for dig, der gerne vil styrke og smidiggøre kroppen i et roligt og skånsomt tempo. Her tager jeg hensyn til spændinger, smerter og fysiske skavanker og der er plads til alle – også dig, som ikke har prøvet yoga før.

Undervisning mandage kl. 9.30-11.00 og 11.00-12.30
Opstart 22. august 2022 – VENTELISTE
Info og opskrivning til venteliste via Gigtskolen

Undervisning torsdage kl. 10.00-11.30
Opstart 22. september 2022 – VENTELISTE
Info og opskrivnig til venteliste via Gigtskolen

individuel yogaundervisning

Individuel yoga er for dig, der gerne vil have yoga specielt designet til dig og dine behov. Den individuelle yoga er især velegnet for dig med stress, angst eller dig med erhvervet hjerneskade.

Margit er genial til at undervise mennesker, der har udfordringer af forskellig karakter – empatisk, smilende og med et stort repertoire af øvelser. Vi har som ægtepar har haft stor glæde af Margits individuelle undervisning og kan bruge øvelserne i vor dagligdag til videre træning/genoptræning

K. M.

Pris for en enkelt session er 650 kr. Ønsker du et forløb, aftales prisen individuelt
Tilmelding her

RESTORATIVE YOGAWORKSHOPS

3 timers forkælelse, hvor du lægges godt til rette i forskellige stillinger, som blidt løsner spændinger og giver kroppen de bedste muligheder for at hvile og restituere. Med puder, tæpper, m.m. og åndedrætsøvelser får dine sanser en pause, nervesystemet beroliges og energierne kan flyde mere frit. Både krop og sind vil opleve en dejlig afspændthed og ro, som følger dig dagene efter. Restorativ yoga er især godt ved stress, udbrændthed og træthed, men kan også nydes som en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag.

restorativ yoga Yogamar

Hold øje med opslag i FB-gruppen YogaMar ift. tidspunkter og tilmelding
Pris for en enkelt session er 400kr pr gang
Tilmelding her