YOGA FOR ALLE

Yoga for alle er for dig der ønsker ugentlig holdundervisning, individuel undervisning eller forkælelse med en restorativ workshop.

Holdundervisningen foregår via Gigtskolen og AOF i Allerød og Birkerød.

restorativ yoga Yogamar

RESTORATIVE YOGAWORKSHOPS

3 timers forkælelse, hvor du lægges godt til rette i forskellige stillinger, som blidt løsner spændinger og giver kroppen de bedste muligheder for at hvile og restituere. Med puder, tæpper, m.m. og åndedrætsøvelser får dine sanser en pause, nervesystemet beroliges og energierne kan flyde mere frit. Både krop og sind vil opleve en dejlig afspændthed og ro, som følger dig dagene efter. Restorativ yoga er især godt ved stress, udbrændthed og træthed, men kan også nydes som en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag.

Kommende restorative workshops. Læs mere om de enkelte workshops i FB-gruppen YogaMar.

Søndag d. 7. april 2024 kl. 14-17 hos Living Studios i Birkerød
Tilmelding her

Lørdag d. 4. maj 2024 kl. 14-17 hos Living Studios i Birkerød
Tilmelding her

HENSYNTAGENDE YOGA, GIGTSKOLEN

Hensyntagende yoga i Gigtskolen i Birkerød er blid yoga for dig, der gerne vil styrke og smidiggøre kroppen i et roligt og skånsomt tempo. Her tager jeg hensyn til spændinger, smerter og fysiske skavanker og der er plads til alle – også dig, som ikke har prøvet yoga før.

Undervisning mandage kl. 9.30-11.00
Opstart 8. januar 2024 – VENTELISTE
Info og opskrivning til venteliste via Gigtskolen

Undervisning mandage kl. 11.00-12.30
Opstart 8. januar 2024 – VENTELISTE
Info og opskrivning til venteliste via Gigtskolen

Undervisning torsdage kl. 10.15-11.45
Opstart 4. januar 2024 – FÅ PLADSER
Info og tilmelding via Gigtskolen

MILD YOGA - AOF

Kom og nyd mild Hatha-inspireret yoga i hyggelig bygning lige ved udkanten af skoven. I undervisningen arbejder vi med styrke, smidighed, balance, kropsbevidsthed, bevægelsesterapi og åndedræt, i en lang række stillinger og øvelser for bedre at kunne skabe ro i både krop og sind. Vi kommer godt igennem rygsøjlens bevægeretninger, får løsnet spændinger og genfinder nærværet. Programmerne tilpasses deltagerne og afsluttes altid med en god afspænding eller Yoga Nidra, hvor energierne kan flyde mere frit og effekterne af yogaen kan få lov at sætte sig.

Undervisning onsdage kl. 9.00-10.30
Opstart 3. januar 2024 – 1 PLADS
Info og tilmelding via AOF

individuel yogaundervisning

Individuel yoga er for dig, der ønsker yoga specielt designet til dig og dine behov. Yogaen foregår typisk i trygge rammer her i Allerød, men jeg kører også ud efter aftale. Der vil til hver yoga undervisning blive lavet et individuelt tilpasset program, som du kan få med hjem. Programmerne vil variere fra gang til gang og vil typisk indeholde åndedrætsøvelser, yoga øvelser og stillinger med terapeutiske formål, meditationer og afspænding tilpasset dig og målsætningerne for forløbet. Den individuelle yoga er især velegnet til stress, angst eller dig som har brug for særskilt genoptræning ved erhvervet hjerneskade, men kan også benyttes af dig som har brug helt særlig ro, vejledning og inspiration til din egen yoga praksis.

Margit er genial til at undervise mennesker, der har udfordringer af forskellig karakter – empatisk, smilende og med et stort repertoire af øvelser. Vi har som ægtepar har haft stor glæde af Margits individuelle undervisning og kan bruge øvelserne i vor dagligdag til videre træning/genoptræning

K. M.

Pris for en enkelt session er 650 kr. Ønsker du et forløb, aftales prisen individuelt
Tilmelding her