YOGA OG WORKSHOPS FOR VIRKSOMHEDER

Den er god nok! Bare en smule yoga hver uge kan give forbedret trivsel og forebygge stress på en arbejdsplads. Yoga giver energi og deltagerne oplever en følelse af mere overblik, mere nærvær og selvtillid, men også en generelt større tilfredshed i livet og mere overskud til at håndtere stress. Fysisk styrkes hele kroppen med yoga; spændinger i nakke, skuldre og ryg løsnes og åndedrættet forbedres. Hos YogaMar tilbydes både online yoga til virksomheder, men også workshops.
Læs fx National Library of Medicine The effectiveness of yoga og Yoga for reducing percieved stress and back pain at work.

ONLINE VIRKSOMHEDS-YOGA

Med online undervisning kan medarbejderne deltage fra eget kontor eller mødes i fælles område med større skærm. Undervisningen differentieres, så alle kan være med og programmerne varierer fra gang til gang og følger medarbejdernes udvikling.

Min ½ times undervisning anbefales ugentligt.
Pris: Aftales individuelt ift. antal deltagere og undervisningstid.
½ times online yoga min. 950kr
Tilmelding her

Margit formår at skabe en helt særlig ro og tillid i sin undervisning, hvor alle – uanset niveau – har mulighed for at være med. Hun kombinerer samtidigt dette nærvær med en stor faglig kompetence, hvor hun løbende tilpasser undervisningen til netop vores behov.

cBrain

Workshops for virksomheder

Nervesystemet og yoga

En workshop, hvor deltagerne introduceres for nervesystemet med afsæt i Stephen Porges polyvagale teori og Deb Danas terapeutiske anvendelse af modellen. Lær om nervesystemets forskellige tilstande og hvorfor man fx havner i Fight/flight eller Freeze og lær teknikker til hvordan man hjælper nervesystemet mod en mere ventral vagus tilstrand, som er der vi føler os trygge og kan indgå og udvikle os i sociale sammenhænge. Emner som signaler om fare og sikkerhed, evolutionsteorien og lydfølsomhed er også en del af workshoppen, der samlet giver en bedre forståelse for både én selv og hinanden. Det bliver klart hvorfor yoga virker, som den gør og deltagerne får herefter mulighed for at mærke yogaens gode effekter på nervesystemet med min. 1 1/4 times yogaundervisning.

Pris: Aftales individuelt ift. antal deltagere og undervisningstid.
2 1/2 timers workshop min. 2900kr + kørsel
Tilmelding her

Restorativ yoga workshop​

2-3 timers forkælelse, hvor deltagerne lægges godt til rette i forskellige stillinger, som blidt løsner spændinger og giver kroppen de bedste muligheder for at hvile og restituere. Med puder, tæpper, m.m. og åndedrætsøvelser får dine sanser en pause, nervesystemet beroliges og energierne kan flyde mere frit. Der er et nøje gennemtænkt formål med hver stilling, som man typisk hviler 5-25 min. i. Deltagerne bliver guidet hele vejen igennem og både krop og sind vil opleve en dejlig afspændthed og ro, som følger dem dagene efter. Restorativ yoga er især godt ved stress, udbrændthed og træthed, men kan også nydes som en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag.

Pris: Aftales individuelt ift. antal deltagere og undervisningstid.
2 1/2 timers workshop min. 2900kr + kørsel
Tilmelding her

Du skal have stort ros for din ro, nærvær og store faglighed. Det gav så meget mening først at lære lidt om vores nervesystem og derefter gå ind og arbejde med det i praksis.
Selv de medarbejdere der aldrig havde prøvet yoga nød det og havde en stor oplevelse af velvære, på trods af lidt skepsis.
Du formåede at skabe tillid og tryghed i det rum vi havde til rådighed og selvom vi lå tæt, fik du øvelserne tilpasset så vi kunne være der uden at ramle sammen eller føle personlige grænser overskredet.Kæmpe tak, vi er klar på fyraftens yoga anytime, når du er.

C, Leder